josefin

fredag & lördag.

Kategori: Min vardag.

Fredag; Jag följde med Millan till frisören igår. Vid fem åkte jag ner i stan och träffade Elle. Blev onyttigt på Mc donalds sen gick vi på mascara jakt. Var en lagom mysig dag. Vid sju kom min gangsta till Helsingborg. Vi väntade på Elle's kompisar och sen rörde vi oss vidare hem till Dalhem för att se min älskade Tina Nordström dansa sig till final i Let's dance. Fy fanken vad hon är snygg och bra på att dansa. Nog om det låter som värsta geeken och lesbiska fjanten.

Lördag;
Vaknade vid tolv av att mamma kom in i rummet. Så jag följde med henne och hämtade Johan, min bror i Ängelholm. Har övningskört massvis idag, känner mig bara säkrare och säkrare på vägarna nu. Körde rundor lite i affärer och så. Sen åkte vi hem väckte Roonieman. Gjorde vid mig, sen tog vi det lugnt ett tag. Vid halv sex tog vi bussen ner mot stan för att gå på teater. Ringaren i Notre Dame. Den var sjukligt bra. Rekomenderar alla att se den.
Sen gick vi till Telegrafen och åt, mums!
Nu sitter jag här och Ronnie ligger i badet. Tänkte fixa överraskningen för honom ikväll, men det vet han inget om. Iochförsig hade det inte varit någon överraskning då.

Imorgon är det sista dagen på lovet, har dock tre veckor till utanför skolan eftersom vi har praktik. Det är nice!
För övrigt har lovet gått sjukt snabbt. Är nöjd med det faktiskt. Har träffat både Millan och Ronnie alldeles för lite ..har sina förklaringar. ; /

Nu ska jag sluta skriva här och börja fixa överraskningen!
Pusshej.

Den där känslan är tillbaka ..jag ska tvinga bort den ..den ska bort.