josefin

Utgång?

Kategori: Min vardag.

Jag är sugen på utgång på fredag ..jag har inte varit sugen på det på askalas länge, men jag känner just nu att det skulle vara askalas att komma ut. Skaka lite rumpa, skratta åt folk som inte har råd (eller tid?) till att täcka hela rumpan med  kläder.

Vi får se hur det blir!

Jag var förresten ledig igår. Jag var ledig en vardag. Jag har nog aldrig varit så uttråkad som jag var igår. Dock fick jag gjort rätt så mycket, enligt mig dåra:
Jag duschade, fem minuter senare var jag ute och gick en långrunda med Pompe. Jag körde Krille till körskolan, hämtade sedan Millan för att köra till Familia och Rusta. Körde och hämtade Krille, körde och åt. Körde hem Millan, körde hem till mig och Krille. Rensade kläder, fick slängt 2 stora svarta sopsäckar med kläder. Vi åkte till Krilles pappa i Mörarp och pratade lite med honom. Efter en stund åkte vi hem till Mac. Krille och Mac spelade lite, jag satt och pillade på min mini PC. Jag körde till Maxi och köpte chips och en ramlösa. Carro kom hem. Vi kollade film, alla fyra. Jag och Krille åkte hem, bytade sängkläder. Jag sov. Jag vaknade. Nu är jag här!

Kvart i två börjar jag jobba idag. Det är fedtnajs! Idag har jag hunnit att äta en liten bulle, varit ute med Pompe, tvättat ansiktet, myst med Krille, suttit här.
Och nu ska jag alldeles strax röra mig för att fixa lite saker innan jobb.

8 oktober - 15.15
15 oktober - 8.15


Kiss n' touch.