josefin

Sjuk dag.

Kategori: Min vardag.

Har haft en underbar dag fram tills jag skulle köra hem från Örkelljunga. Jag börjar från början.


Min kusin väckte mig genom att plinga på dörren för att hämta sin post, och då tyckte jag det var lika bra att jag stannade uppe. Sen frågade Carro om jag ville följa med ut och gå på stranden med henne och Ante, och visst tänkte jag. Det kan jag väl göra.
Tror vi var ute i en timme eller så. Jag var hemma igen vid tre i alla fall. Vid fyra kom Krille hem. Och han skulle ut och cykla så han sa att jag kunde åka till Anya trots att vi inte har pengar till den bensinen egentligen. "Det är en bra vän" var hans argument. Jag höll med och körde dit. Informerade Petra om att jag var hemma igen vid nio tiden eftersom jag ändå ska upp tidigt imorgon för att köra Krille till jobb så jag kan tvätta bilen.
Jag var hos Anya någon minut innan sex, jag hjälpte henne plugga. Varför uppskattade man inte plugget när man gick i skolan?
Vid nio körde jag hem. Eller jag påbörjade min resa. Termostaten i bilen har varit sönder hela vintern, men det har bara inneburit att vi inte haft någon värme ..tills idag. Idag blev den överhettad och jag var tvungen att stanna ungefär vart 5e minut. Tro inte att det var okej. Jag fick stanna på motorvägen. Det är läskigare än man tror, faktiskt. Men eftersom att jag vet hur Anyas mage är och att jag visste att när jag körde så var hon lugn, så jag ville inte stissa upp henne igen.
Jag smsade Petra och sa att jag troligtvis inte är hemma förrän vid tio. Allting slutade i att vi båda blev lika nojiga båda två. Jag kom även fram till att Petra kan vara en livs levande GPS. För tillfället är det jag som äger henne. Ganska förvirrad, men jävligt bra ändå. Tur att någon bryr sig över huvud taget.

Det tog mig 1,5 timme att ta mig från Örkelljunga till Helsingborg. Det brukar ta 20 - 25 minuter.

Tack Anya för att jag fick komma och plugga, och tack Petra för vägbeskrivningarna. <3


Jag vet, jag har aldrig skrivit så här flummiga inlägg ..men jag orkar inte lägga energi på att stava rätt. Det var hundra gånger kallare i bilen än vad det var ute. Skit bil. Ni får ta inlägget för vad det är.

Nu tänker jag lägga mig i sängen och försöka bli varm. Imorgon ska jag lära mig hur man byter en termostat, ska städa Carros bil och jag ska tvätta. Så god natt ..!