josefin

this is how I feel

Kategori: Mina tankar.

Har ni någonsin känt att ni för en gångs skull mår riktigt bra, men ändå är där saker som ligger och stör? Stör det som får dig att må bra, men du vet inte hur du ska få dessa saker till att försvinna? Hur du ska få ditt förflutna att sluta spöka för dig, hemsöka dig och ditt nya liv. 
Jag mår riktigt bra nu, egentligen. Men ändå kan jag sitta och undra vart det går fel när det går fel.. jag förstår ingenting när det inträffar. Jag tycker att jag gör allt rätt, jag försöker vara alla till lags trots att jag blivit lärd att inte ens försöka. Men ändå återkommer mitt förflutna mot min vilja. Jag kan inte påverka mitt förflutna, jag kan inte göra någonting åt att det återommer då och då. Hade jag kunnat, för att få må bra hela tiden, så hade jag gjort det. 
 
Det värsta jag vet är att bli anklagad för något jag inte gjort, för något jag inte kan göra någonting åt. Ännu värre är det när jag inte kan förklara hur det jag blivit anklagad för inträffat. När detta händer är det bara tårarna som avslöjar mig, jag har slutat försöka försvara mig. Min mur är så gott som väck. 
 
Vad är det för fel jag gör? Gång på gång ..
 
 
/j