josefin

Lagom mysig och stressig dag.

Kategori: Min vardag.

Det var sjukt att jobba idag, men jag gillar att stressa på en måttlig nivå. Det har varit skönt samtidigt liksoem! Jag var även på möte vid halv fyra på ManPower. Fick lite information om hur min framtid där kommer se ut.
Men i alla fall - vid åtta tiden hämtade jag mamma, innan jag körde och hämtade henne så såg jag ett konstigt ljus. Jag hämtade som sagt mamma, körde hem och hämtade Krille och Jonas körde och letade upp ljuset. Det var ljudbyggaren som hade öppet så sent, haha.
Efter det försökte vi komma på vad vi ville göra, om vi ville träffa någon eller så. Vi beslutade oss för att ringa Millan. Hon var hos Danne så vi körde dit. Det tog ett tag innan vi kunde komma överens om vi skulle vara ute eller inne. Men det slutade i alla fall med att Ninnie och Millan kom ut och pratade med oss. Sen från nowhere kom Danne och Stoffe också. Ja, jag pratar med Stoffe igen. Och ja, det känns bra. I've missed him.
Vi gick alla sju upp i Dannes lägenhet och vad står inte på bordet när jag komm upp? Jo, Gilles dubbla chokladflarn. Jag älskar kakorna, men jag är trött på kakor! Men w/e. Det var kul att träffas allihopa igen, mycket mysigt också.

Fler myskvällar! Det är bra att ha, serrö!

Det är dags för att sova nu känner jag. G'najt. ;*